Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2018 19:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Beef Nicki Minaj a Cardi B nabírá na obrátkách

HUDBA
Uložit Uložené

Fanoušci pevně doufají, že tento obrovský spor konečně přeroste i do disstracků.

Konflikt dvou nejznámějších raperek se v roce 2018 pořádně rozjel a zásluhu na jeho aktuální podobě má nejen iniciátorka Nicki Minaj, ale i Cardi B, která ochotně spor živí dál.

Pro obě je samozřejmě výhodné, že se o nich mluví i mimo hudební počiny. Všechno to začalo ještě v době, kdy se Nicki nemohla vyrovnat s tím, že její album Queen není na prvním místě prestižních žebříčků.

Následně po ní Cardi B hodila botu za to, že urážela ji i její dceru. Vše nasvědčuje tomu, že ani zdaleka nejsme na konci. Včera kolovala zahraničním internetem zpráva o tom, že Nicki Minaj pomohla zveřejnit telefonní číslo své soupeřky.

Aby toho nebylo málo, Nicki prohlásila, že dá 100 tisíc dolarů tomu, kdo zveřejní video, jak moderátorka Rah Ali zbila Cardi B na Fashion Weeku v New Yorku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Na reakci Cardi B jsme dlouho čekat nemuseli. Na svůj Instagram přidala sérii videí, v nichž konstatuje, že Nicki lže tak moc, že už vlastně ani nemá přehled v tom, co řekla a co je vlastně pravda.

Nicki následně ještě odpověděla, že velmi ráda zaplatí za detektor lži a jako bonus navrhla, aby se obě sešly  ve studiu a zkusily napsat co nejlepší rapový text. Dodává, že to její úhlavní rapová nepřítelkyně jistě nedokáže bez pomoci ghostwriterů.

Určitě bude zajímavé sledovat, jak tento spor dopadne, ale v první řadě doufáme, že konečně nabere na obrátkách i hudebně a dočkáme se disstracků. Obě interpretky určitě mají co říci i v textech a právě skladby by dokázaly dodat tomuto dlouhodobému sporu na atraktivnosti. Zároveň se již brzy i mnoho dalších hudebníků z okolí raperek dostane do situace, kdy si bude muset vybrat stranu, a my budeme zvědaví, jak to ještě celé dopadne.

Domů
Sdílet
Diskuse