Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2018 2:55
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Winter Soldier a Falcon dostanou vlastní seriál! Akční Avengers komedie dorazí na streamovací službu od Disney

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney svou streamovací službu nebere na lehkou váhu.

Před více než měsícem jsme vám přinesli zprávu o tom, že Disney plánuje na svou streamovací platformu přinést postavy z MCU. Své vlastní minisérie mají dostat Scarlet Witch/Wanda a také Loki. Skvělé postavy, které byly vždy v pozadí. Podobně je na tom i Sam a Bucky, a tedy Falcon s Winter Soldierem.

Přesně je dva jsme umístili i na pozadí zmíněného článku. Podvědomě jsme i tušili, že je může čekat stejná budoucnost. Nečekali jsme ale, že se jejího odhalení dočkáme tak brzy. Variety totiž informuje, že právě Falcon a Winter Soldier se objeví v minisérii, která formou může připomínat buddy-cop akční komedii, akorát s Avengery.

Šestidílný až osmidílný seriál na streamovací službě od Disneyho (už by tomu mohli dát nějaký název) napíše jeden ze scénáristů Empire Malcolm Spellman. Produkovat bude Kevin Feige a Marvel Studios. Na rozdíl od Agentů Shieldu a všech ostatních marveláckých seriálů bude tedy kreativní odpovědnost ležet na tvůrcích MCU, ne na producentech televizní části (Joph Loeb).

Winter Soldier a Falcon dostanou vlastní seriál! Akční Avengers komedie dorazí na streamovací službu od Disney
Zdroj: Marvel Studios/Disney

Seriály mají mít ve srovnání s běžnými televizními projekty obrovské rozpočty a nepůjde tedy o konverzační dramata. Dočkáme se i pořádné akce, a to nejpozději v roce 2020. Samotná streamovací služba se má spustit už příští rok. Samozřejmě, počítat můžete s Anthonym Mackiem a Sebastianem Stanem.

V budoucnu by měly následovat další seriály a něco nám říká, že se dočkáme i nějaké ženské týmovky. Minimálně víme to, že seriály s ústředními ženskými hlavními hrdinkami jsou již v přípravě.

Domů
Sdílet
Diskuse