Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2018 11:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zpěvačku Arianu Grande prohlásili za ženu roku 2018

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka zažila v posledních měsících hromadu těžkých chvil.

Zpěvačka Ariana Grande zažila v posledních měsících těžké chvíle. Po loňském teroristickém útoku na jejím koncertě se na čas stáhla do pozadí, omezila aktivitu na sociálních sítích i účast na akcích.

Nakonec se ve velkém stylu vrátila zpět na scénu, vydala album Sweetener a opět ovládla hudební žebříčky. Mezitím se stihla rozejít s raperem Macem Millerem, který se na konci léta předávkoval a zemřel. Arianu fanoušci hromadně obviňovali z toho, že Millera přivedla do stavu, z něhož neměl žádné východisko kromě kombinování drog s alkoholem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ariana Grande (@arianagrande),

Ariana byla v té době šťastná s novým přítelem. Pete Davidson si nechal její jméno vytetovat na tělo, Ariana udělala stejný krok a dvojice se rovnou zasnoubila. Vztah však nevydržel dlouho, před pár týdny se rozešli a zpěvačka se momentálně soustředí výhradně na sebe. Po těžkých chvílích v roce 2018 ji nyní Billboard vyhlásil za svou ženu roku.

Zpěvačka si oficiálně ocenění převezme na slavnostní večeři 6. prosince v New Yorku. Billboard si ji vybral nejen za její pěveckou kariéru, ale i za aktivismus, kterému se při ní věnuje.

Ariana bojuje za lidská práva, proti diskriminaci či rasismu a za práva komunity LGBTQ. Po teroristickém útoku se loni dokonce do Manchesteru vrátila, aby na charitativním koncertě One Love Manchester vybrali se světoznámými interprety přes 23 milionů dolarů na pomoc rodinám lidí, kteří při útoku zemřeli.

Domů
Sdílet
Diskuse