Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. listopadu 2018 8:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

6ix9ineovi hrozí doživotí

HUDBA
Uložit Uložené

Americký raper se teď možná přepočítal.

Jak jsme tě včera stihli informovat, 6ix9ine skončil v americkém federálním vězení. Raper se nikdy netajil svou blízkostí ke gangům, na což může tentokrát doplatit. Od červencového zatčení a rozsudku soudu mu platí čtyřletá podmínka, přičemž Tekashi si z ní zřejmě těžkou hlavu nedělal a vícekrát její součásti porušil.

Momentálně situace vypadá tak, že ho za činy z minulosti dostihla spravedlnost. Americké úřady rapera zatkly a obvinily z několika trestných činů, které by ho po rozsudku mohly za mříže zavřít na doživotí. Současná podmínka za využití nezletilé při sexu mu určitě nepomůže.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený NOVEMBER 23RD (@6ix9ine),

Prokurátor Geoffrey S. Berman v oficiálním vyjádření řekl, že gang, jehož členem byl i Tekashi, pravidelně vytvářel chaos v New Yorku, kde se zapojoval do drzých násilností.

Členy gangu nezajímala bezpečnost veřejnosti a měli se účastnit nejrůznějších trestných činů od loupežných přepadení po střelbu, ba co víc, střílet měli v přeplněné aréně Barclay's Centre.

Dokonce při jedné střelbě zranili nevinného člověka stojícího opodál. Gang měl plánovat i vraždu a neobešel se ani bez distribuce drog jako fentanyl, heroin, MDMA či marihuana.

Samotný Tekashi se nachází v komplikované situaci. Prokurátor ho obvinil z vydírání, manipulace se střelnými zbraněmi, účasti na loupeži s použitím střelných zbraní, a násilného zločinu spojeném s vydíráním. Pokud ho dokáží úřady usvědčit ze všech trestných činů, z nichž je obviněn, hrozí mu minimálně 32 let za mřížemi.

Raper se možná přepočítal, protože za dva z výše uvedených trestných činů mu podle amerického právního řádu dokonce hrozí až doživotí, přičemž minimální délka trestu je stanovena na 25 let.

Tekashi přitom jen pár hodin před zatčením oznámil datum vydání svého alba. Měli bychom se ho dočkat už 23. listopadu, a tak uvidíme, jestli se náhodou situace po zatčení nezmění.

Domů
Sdílet
Diskuse