Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2018 11:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Odvážná Miley Cyrus zpívá se zlomeným srdcem. Fanoušci tvrdí, že se na novou skladbu nechytá ani Ariana Grande

HUDBA
Uložit Uložené

Americká zpěvačka si zahrála v klipu Marka Ronsona.

Zpěvačka Miley Cyrus spojila síly s talentovaným hudebníkem Markem Ronsonem. Zřejmě ho znáš jako muže stojícího za obrovským hitem Uptown Funk s Bruno Marsem, avšak Mark chtěl při tvorbě své nové hudby zapomenout na veselou atmosféru předchozích skladeb.

V minulosti spolupracoval se jmény jako Amy Winehouse či Lady Gaga, a tak je logické, že do své sbírky zpěvaček tentokrát přidal Miley Cyrus.

Na smutné skladbě Nothing Breaks Like a Heart se Miley odvázala. Od loňského alba Younger Now jde přitom o její první hudební počin. A fanouškům se očividně zamlouvá.

Melancholická skladba o tom, jak snadno si lidé dokáží zlomit srdce, vstoupit do nesprávného vztahu a potom se rozejít, dostala už i videoklip. Miley v něm utíká před policisty, přičemž ulice, po kterých směřuje, lemují její fanoušci s podpůrnými plakáty.

Pokud se ti písnička zalíbí, pak bys měl dát šanci i zmiňovanému novému albu Marka Ronsona. V interview pro BBC se hudebník vyjádřil, že na albu bude plno podobně smutných bangerů jako tento.

Domů
Sdílet
Diskuse