Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2018 21:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9inea napadl ve vězení soupeřící gang. Museli ho přeložit do jiného zařízení

HUDBA
Uložit Uložené

Dle slov právníka Lance Lazzara měl 6ix9ine problém s členy gangu Crips.

Vítáme tě u pokračování seriálu, ve kterém pravidelně na základě faktů a informací získaných relevantními zahraničními médii píšeme o tom, v jakém stavu se aktuálně nachází jeden z nejznámějších amerických raperů na planetě. Jelikož jeho působení začínalo na Slovensku, máme k němu přirozeně o něco blíže a na základě zájmu a statistik soudíme, že i naši čtenáři.

Už víme, že 6ix9ine aktuálně čelí obviněním za trestné činy gangu Nine Tr3y a aktuálně probíhá dokazování, zda je, resp. opravdu byl členem zločinecké skupiny. Právě na tom závisí, kolik času ještě ve vězení stráví, ale vše nasvědčuje tomu, že počkat bude muset minimálně do září 2019.

Nyní se však dozvídáme nové informace, které nasvědčují, že Tekashi má ve vězení velmi mnoho nepřátel. Konkrétně se dostal do konfliktu s členy Crips, kteří pochopitelně zbystřili pozornost, když se dozvěděli, že je duhový raper podezřelý z členství v Bloods v jejich přítomnosti. Před několika hodinami k tomu 6ix9ineův právník Lance Lazzaro poskytl i oficiální prohlášení, v němž nejprve potvrdil, že na jeho klienta ve věznici zaútočili.

Dále dodává, že 6ix9ine neprojevil strach a ani iniciativně nežádal o přesunutí na jiné místo. I přesto se však kompetentní rozhodli o převoz do jiného, zatím nespecifikovaného zařízení, aby eliminovali problémy.

A pokud náhodou patříš mezi ty, kterým podobné informativní články vadí, ale přece jsi dočetl až do konce, určitě tě můžeme ujistit, že budeme o celém případu servírovat aktuality i nadále. Přece jen, jde o jednoho z nejstreamovanějších raperů planety.

Domů
Sdílet
Diskuse