Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2018 12:31
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Travis Scott se hlásí na Harvard. Chce získat titul na fakultě architektury

HUDBA
Uložit Uložené

La Flame měl vždy ambice dostat se na prestižní univerzitu.

Jedna z nejaktuálnějších zahraničních rapových hvězd Travis Scott opět překvapuje své fanoušky. Kromě aktuálního úspěchu ovládnutí prvního místa v renomované hitparádě Billboard Hot 100 se skladbou Sicko Mode, kde mu sekunduje Drake, šokoval i mimořádnou zprávou, že má v plánu nastoupit do tzv. Ivy League.

La Flame totiž na Twitteru oznámil, že se hlásí na jednu z nejprestižnějších škol světa, a to Harvardovu univerzitu. Podle všech informací má raper v plánu studovat architekturu. Travis toto prohlášení sdílel jen den poté, co na Harvardu sám přednášel o svém tvůrčím procesu.

Ambice dostat se na prestižní univerzitu potvrdil už loni v rozhovoru pro SHOWstudio, kdy se vyjádřil, že společně se svým přítelem měl jít studovat architekturu na Harvard a po třetím albu si sen opravdu splní.

Ač je americká hvězda momentálně poměrně dost pracovně vytížená, zejména v souvislosti plánovaného Astroworld turné, my mu v jeho plánovaném studiu přejeme mnoho úspěchů.

Domů
Sdílet
Diskuse