Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2018 16:13
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Co ukázal první trailer pro Spider-Man: Far From Home a čím nás překvapila postava Jakea Gyllenhaala?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Účastníci brazilského Comic-Conu měli tu čest vidět upoutávku k novému Spider-Manovi ještě před jejím zveřejněním na internetu.

Zdroj portálu Collider fanouškům přislíbil, že se traileru pro nového Spider-Mana dočkají už minulý víkend. Ano, šlo sice o pravdivou informaci, ale bohužel si tento debut mohli vychutnat pouze účastníci brazilského Comic-Conu.

My ostatní si ale na první ukázku budeme muset ještě chvíli počkat. Už nyní však přicházíme s dalším množstvím novinek a společně se podíváme na to, co v očekávaném traileru vlastně uvidíme.

V níže přiložených videích můžeš pozorovat, jak si dav na Comic-Conu užíval přítomnost mladého Toma Hollanda alias Spider-Mana a předpokládaného padoucha Mysteria, a tedy Jakea Gyllenhaala. Jejich účast na Comic-Conu nebyla předem oznámena, a proto dav fanoušků skutečně šílel.

Tom Holland prozradil, že Peter Parker/Spider-Man spojí své síly s Mysteriem (Jake Gyllenhaal) v boji proti skupině padouchů známých pod názvem The Elementals.

Mysterio by se tedy neměl postavit do role padoucha a Spider-Manova nepřítele, ale naopak bude jeho spolubojovníkem. The Elementals se poprvé objevili v komiksech z roku 1974. Šlo o jakési kvarteto nesmrtelných bytostí neznámého původu, skládajících se ze čtyř elementů. Hydron (vodstvo), Magnum (zem), Hellfire (oheň) a Zephyr (vzduch).

Hollandova slova v rozhovoru pro portál Omelete potvrzuje i Jake Gyllenhaal. Podle jeho tvrzení ví Mysterio o zmíněných The Elementals opravdu hodně, a proto ho Nick Fury požádá o pomoc. Tímto způsobem se nakonec Mysterio dostává k Spider-Manovi. Portál IGN o v traileru představeném záporákovi mluví jako o Hydro-Manovi.

Spider-Man: Far From Home však kromě akce připraví místo i pro romantiku. A možná se budeš divit, koho by se mohla tato romantická linka vlastně týkat. Známý portál ScreenRant publikoval celý článek zaměřený na vztah pravé ruky Tonyho Starka Happyho a Spider-Manovy tety May.

A co na to synovec Peter Parker? Jeho reakci bychom prý mohli popsat jako něco mezi rozčarováním a zhnusením.

První trailer prezentovaný na Comic-Conu měl dokonce odhalit jednu scénu, ve které pár flirtuje. Ne že by podobná vsuvka nějak zásadně měnila klíčové dění, ale na Happyho v pozici muže snažícího se o flirtování se docela těšíme.

Co dalšího v traileru šťastlivci z Comic-Conu viděli? Upoutávka se měla údajně zaměřovat pouze na univerzum se Spider-Manem a vůbec nezmiňovat události z Infinity War (něco takového jsme samozřejmě ani nečekali). Závěrem traileru se ale divákům mělo dostat pohledu na Jakea Gyllenhaala a jeho obleku Mysteria (zatím bez helmy).

Očekávat však údajně můžeme i vývoj ve vztahu Petera Parkera a Michelle Jones (Zendaya). Na tuto dvojici jsme si letmo posvítili i v jednom z našich článků, kde můžeš už na první pohled poznat, že chemie mezi mladou dvojkou prostě funguje.

Podle Stevena Weintrauba z portálu Collider se trailer nesl v podobně lehkém a zábavním duchu, jaký jsme mohli pozorovat již v Homecoming. Kromě zmíněného záběru na Mysteria a flirtovací scény mezi Happy a May se podíváme i na Petera a jeho třídu cestující do Evropy.

Na tento výlet si Peter nevzal svůj oblek Spider-Mana, čehož bude později podle výpovědí účastníků Comic-Conu litovat. Petera má dále navštívit Fury a předat mu určitou uniformu (možná půjde o takzvaný stealth suit – viz níže).

Z dříve potvrzených informací víme, že Nick Fury a agentka Maria Hill sehrají ve Far From Home svou roli. Pokud měl tedy Fury přinést Peterovi v traileru určitý oblek, je více než pravděpodobné, že půjde právě o výše přiložený stealth suit.

Na závěr přikládáme zábavné video sdílené Tomem Hollandem, při kterém přichytil svého hereckého kolegu Jakea Gyllenhaala, jak si hraje se na Spider-Mana.

Šílenství, kterého bys se snad každý z nás velmi rád zúčastnil

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thought I’d post this again. Can’t get over this weekend. @harryholland64 @hazosterfield @lauraharrier #brazil

Príspevok, ktorý zdieľa (@tomholland2013),

Premiéra nového Spider-Mana je naplánována 4. července 2019, ale ještě předtím budeme moci vidět Captain Marvel a Avengers: Endgame.

Traileru k Spider-Manovi bychom se podle některých zdrojů mohli dočkat koncem dalšího víkendu.

Domů
Sdílet
Diskuse