Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2018 16:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jaký je nejoblíbenější Eminemův disstrack? Král rapových konfliktů vydal svůj žebříček

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Právě Eminem je tím nejpovolanějším člověkem, který by měl hovořit o dissech.

Během Vánoc se Eminem v rámci své rozhlasové stanice Shade 45 rozhodl zapojit rubriku, kde se osobně vrátil do historie a zavzpomínal na nejdůležitější rapové konflikty historie. Sestavil žebříček dvanácti nejlepších, přičemž je zajímavostí, že všechny pocházejí z minulého tisíciletí.

Veterán z Detroitu se tak opět distancuje od současné tvorby a tak trochu jí dává najevo, že není až tak relevantní. Společně se svým manažerem Paulem Rosenbergem a kamarádem DJem Whoo Kidem postupně procházejí a komentují všechny skladby z výběru.

Všechny ale pochopitelně zajímaly hlavně dvě věci. Zda Eminem zapojil i něco ze své tvorby a zároveň, jaký diss je pro něj nejzásadnější.

Pokud právě nemáš čas poslechnout si záznam, celý žebříček najdeš i na této stránce. Ve výběru samozřejmě nemohou chybět kapacity jako Dr. Dre, Common, Eazy-E nebo NWA, ale na prvním místě se nachází Hit 'Em Up od 2Paca.

Domů
Sdílet
Diskuse