Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2019 20:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor se chystá vyprodat Fórum Karlín novým albem Marko

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Víc než třetina lístků je pryč a ty máš jedinečnou možnost koupit si ten svůj dřív, než je budou hustleři prodávat za resell.

Ektor má za sebou koncertní pauzu v roce 2017, kterou završil úspěšným albem Alfa. Loni odehrál několik desítek show ve větších klubech a absolvoval i dva křty v domácí Praze. Zároveň jsme se v posledních měsících dočkali i nových singlů, jmenovitě Asi to tak má bejt a Mašina. Už ty nasvědčovaly, že má Ektor dostatečnou formu, což chce potvrdit dalším sólem.

Už teď víme, že datum vydání je naplánováno na 2. února a album nese název Marko, což je Ektorovo křestní jméno. Očekávat tedy můžeme osobnější přístup, čemuž by měla nasvědčovat i selekce témat.

Aby toho nebylo málo, Ektor hned oznámil i obrovský křest, který se bude konat 1. března v Praze, konkrétně ve Fóru Karlín. Jde o největší koncertní prostor v českém hlavním městě mimo O2 areny a pro každého rapera je to zároveň zásadní milník, který je prostě prestiž zdolat.

Podle očekávání mizí lístky rychlým tempem, přičemž se vyprodala již více než tisícovka za pár dní od spuštění předprodeje. Doporučujeme tedy zajistit vstup co nejdříve, abys ho pak nemusel shánět za zvýšenou částku.

Ektor zároveň tímto koncertem oslaví deset let působení na scéně, takže se můžeš těšit na speciální show, v jejímž rámci zazní nejnovější bangry i legendární hity.

Ektor sa chystá vypredať pražské Fórum Karlín novým albumom Marko
Ektor sa chystá vypredať pražské Fórum Karlín novým albumom Marko
Domů
Sdílet
Diskuse