Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2019 11:42
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Samsung prozradil datum vydání Galaxy S10. Známe i předpokládané ceny a design

Samsung prozradil datum vydání Galaxy S10. Známe i předpokládané ceny a design
Zdroj: Twitter/@venyageskin1
TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Novou vlajkovou loď jihokorejského giganta poznáme o 3 týdny dřív, než se předpokládalo.

Je to oficiální. Samsung konečně prozradil, kdy se dočkáme představení jeho letošní vlajkové lodi Galaxy s přívlastkem S10. Nadcházející high-end novinku uvidíme během tiskové konference Galaxy Unpacked 2019 už 20. února. Jihokorejský technologický gigant o tom informoval na svém Twitteru.

Podle všech dostupných informací budou na očekávané konferenci představeny 3 telefony nové generace Galaxy. Půjde o modely Galaxy S10, Galaxy S10 Lite a Galaxy S10+. Novinky však nepředstaví tradičně ve Španělsku během Mobile World Congress, ale o 3 týdny dříve, než se předpokládalo, ve dvou městech, a to v San Francisku a v Londýně v 18:00 našeho času.

Neoficiální zdroje uvádějí, že v pořadí desátá generace Galaxy by měla být představena hned v pěti barevných verzích. Vše nasvědčuje tomu, že telefony budou mít selfie fotoaparát zabudovaný přímo v displeji. Zezadu 6,1palcového Galaxy S10 by zas měla být duální kamera a 6,4palcový S10+ bude mít vzadu údajně dokonce až 4 fotoaparáty.

Doporučeno
Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? 7. listopadu 2023 11:30

Podle více dohadů by měla nová vlajková loď Samsungu kromě zvýšeného výkonu disponovat i podporou 5G technologie či skeneru otisků prstů v displeji. Co se týče cen, nejlevnější verze s názvem Galaxy S10 Lite by měla začínat na 19 000 Kč, Galaxy S10 od 22 800 Kč a nejdražší varianta Galaxy S10 + od 25 600 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse