Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Delikvent: Školní systém je úplně špatný, kamarádovu babičku stříhám za marmeládu (Odhodlání lovit)

REFRESHER
Uložit Uložené

Ve spolupráci s Jägermeisterem jsme si pro tebe připravili další díl seriálu Odhodlání lovit, kde jsme vyzpovídali profesionálního kadeřníka Delikventa.

Ve spolupráci s Jägermeisterem jsme ještě loni rozjeli sérii krátkých dokumentárních filmů, v rámci nichž máš možnost sledovat profily lidí s atraktivními povoláními. Naším cílem je v první řadě motivovat diváky k tomu, aby na sobě pracovali a dotáhli to minimálně tam, kam například Yak.sha nebo kluci z Malalata.

Do nejnovějšího dílu přijal pozvání známý pražský kadeřník Delikvent, který se stará o vlasy nejznámějších Čechů. Dozvíš se, co všechno jeho práce obnáší, jak se k ní dostal, a co ho vlastně motivuje k tomu, aby se každé ráno postavil z postele a s nadšením odvedl kus kvalitní práce.

Prozradil nám něco více o sobě a svých zájmech, díky čemuž možná přijdeš na jednoduchý návod, jak se inspirovat. Více už ale v samotném videu. Zároveň budeme rádi, pokud nám do komentářů napíšeš, jakého odhodlaného lovce bys chtěl vidět v dalších pokračováních seriálu.

Domů
Sdílet
Diskuse