Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. ledna 2019 11:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Manny Pacquiao zničil svého soupeře a opět vyzval Mayweathera. Pokud se Američan nebojí, má se vrátit do ringu

SPORT
Uložit Uložené

Filipínský boxer pokračuje v aktivní kariéře.

I když v souboji s Mayweatherem před pár lety tahal za kratší konec, mnozí fanoušci ho považovali za vítěze. Boxer dokonce v domovině působí jako senátor, takže o plný kalendář má neustále postaráno. Filipínec Manny Pacquiao mezitím nepřestal boxovat a nadále pokračuje v aktivní kariéře, což tentokrát dokázal v Las Vegas.

V ringu se postavil proti Adrienu Bronerovi, jehož porazil na body 117-111, 116-112 a 116-112. Soupeř Broner je přitom o 11 let mladší než Pacquiao, pro kterého to byl dokonce první zápas po oslavě 40. narozenin.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený #VIPAFRICA® (@vipafrica),

Po výhře se Manny postavil před reportéry a prohlásil, že nemá žádný problém s tím, kdyby se měl do ringu znovu postavit právě s Mayweatherem. Vyzval ho, že pokud se nebojí, má se vrátit a postavit se mu. Američan sice ukončil profesionální kariéru s rekordním skóre 50:0, a tak je dodnes neporažený, avšak Pacquiao si přesto troufá.

Floyd však po exhibici v Japonsku konstatoval, že se nic nemění na faktu, že zůstává v důchodu a do profesionálního boxu návrat nechystá.

Přestože Broner v zápase s Pacquiaem očividně neměl nárok na výhru, po skončení zápasu vítězoslavně řekl, že triumf měl patřit jemu. Statistiky však hovoří jasnou řečí.

Jak informovalo BBC, Broner Filipínci zasadil 50 úderů a 3 údery do těla, zatímco Manny si pro soupeře připravil 112 úderů a 47 z nich do těla. V sedmém a devátém kole ho dokonce téměř knokautoval.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pacquio Broner Canelo Cejudo (@boxingbanda),

Domů
Sdílet
Diskuse