Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2019 11:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

DMX se vrací z vězení. Chystá album, knihu a účinkování ve filmech

HUDBA
Uložit Uložené

Kompetentní zástupci z managementu už slíbili spoustu nové hudby a účinkování ve filmech.

Už v závěru minulého roku jsme informovali o tom, že legendární seniorská ikona světového rapu DMX se po roce ve vězení dočká předčasného propuštění. Otec 15 dětí šel do vězení za krácení daní, s nimiž měl dlouhodobý problém. I když ho měli původně pustit 27. ledna, na svobodu se dostává již dnes a fanoušci by se tak pomalu měli připravit na spoustu nových projektů.

V minulosti velmi aktivní interpret se totiž prostřednictvím TMZ nechal slyšet, že se ve vězení věnoval nové tvorbě a dokonce mu přišly i atraktivní nabídky na účinkování ve filmech a na napsání knihy.

Podle všeho se DMX dostal i z problémů s drogami, protože jeho právník prohlásil, že vypadá výrazně lépe, po zdravotní stránce je na tom dobře a je šťastný. Původně byl raper konfrontován s částkou 1,7 milionu dolarů, které se měl při placení daní vyhnout. Nakonec zaplatil 2,3 milionu, poseděl si rok ve vězení a ještě 3 roky na něj budou složky policie dohlížet. Musí si proto dávat na účetnictví i drogy velký pozor.

Čeští fanoušci mu zároveň stále nezapomněli, že se rozhodl nedorazit na jeden z prvních ročníků festivalu Hip Hop Žije kvůli tomu, že se kousl do jazyka. A organizátorům stále dluží pětimístnou částku v eurech. 

Tým kolem DMXe už dokonce zorganizoval i uvítací koncert 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DMX (@dmx),

Domů
Sdílet
Diskuse