Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2019 19:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zatímco nadáváš, Zayovi a Sameyovi hraješ do karet. Koupí si za to pravé šperky

HUDBA
Uložit Uložené

Fanouškové se dočkali dalšího klipu z alba Navždy mladý.

Zayo ještě v závěru minulého roku přišel s debutovým projektem Navždy mladý, který nepochybně rozvířil vody a už tradičně polarizoval hudební fanoušky. V konečném důsledku se vše ukáže na živých koncertech, které v případě všech členů košické HAHA Crew fungují na jedničku.

Tour se pravděpodobně dočkáme i v podání Zaya, ale ještě předtím tu máme další videoklip. Tentokrát jde o skladbu Netopier, kde hostuje i kolega ze skupiny Samey. Jde o track, který se na album dostal jako zcela poslední a my jsme za něj velmi rádi, protože jde zároveň o nejlepší věc.

Vizuální stránku si na starosti vzal šikovný Jan Strach, který je autorem všech úspěšných věcí Milion+. Jde o tradiční rapovou záležitost včetně luxusních outfitů a všeho, co k tomu patří. Do komentářů nám dej klidně vědět, jak se ti videoklip líbí a jaká skladba z Navždy mladý si ho podle tebe ještě zaslouží.

Domů
Sdílet
Diskuse