Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2019 10:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kamionista se v Chotěboři vtipně zasekl v uličce mezi domy. Řídil se prý navigací

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Když slepě věříš GPS, takto to dopadne.

Pokud se chceš zasmát evropským řidičům, kteří vždy dokáží kreativně vymyslet ty nejbizarnější plány, určitě sleduj facebookovou stránku Soferi Profesionisti EU. Najdeš tam sbírku fotografií a videí profesionálních řidičů, kde se objevil i mladý Polák.

Stal se slavným poté, co projížděl Chotěboří, a místo toho, aby si všímal svého okolí a přemýšlel nad tím, kam svůj kamion nasměruje, skončil zaklíněn mezi domy v úzké ulici.

Na jejím začátku dokonce stojí dopravní značka, která zakazuje průjezd vozidel, protože šířka prostě rozměrnějším dopravním prostředkům nepostačuje. Mladý Polák přivolaným policistům rychle vysvětlil, že ho do ulice navedla navigace, kterou nesmyslně slepě poslouchal, a tak nyní bude nutné kamion vyprostit.

Zaklínil se však mezi domy natolik, že se nedokázal posunout ani dopředu, ani dozadu. Před samotným vyproštěním proto museli z kamionu vyložit náklad, neboť by příliš těžké vozidlo vytáhnout nedokázali.

Samozřejmě, kamion poškodil i fasády domů, mezi nimiž zůstal zaklíněn, a tak bude Polák na svůj řidičský výkon vzpomínat ještě dlouho.

Domů
Sdílet
Diskuse