Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2019 11:35
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Captain Marvel je v novém traileru nejsilnější Avengerka. Komiksovka bude plná humoru, akce a vesmírných triků

Captain Marvel je v novém traileru nejsilnější Avengerka. Komiksovka bude plná humoru, akce a vesmírných triků
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéra očekávané sólovky s Carol Danvers dorazí už za měsíc a pár dní.

Premiéra první letošní komiksovky ze světa MCU se již nezadržitelně blíží, čemuž jasně nasvědčuje i vrcholící reklamní kampaň. Sólovka Captain Marvel se ukázala i na Super Bowlu a nabídla dvojici krátkých ukázek společně s několika novými obrázky. 

Jak jsi mohl vidět, výše přiložený klip se soustřeďuje na akční vlakovou sekvenci, která nám byla poodhalena již v předešlých trailerech. Tentokrát z ní však vidíme ještě o něco více, přičemž kromě samotné Carol Danvers (Brie Larson) se mihnou i Nick Fury (Samuel L. Jackson) a Phil Coulson (Clark Gregg). Následný televizní spot a Super Bowl spot jsou pak už jen klasickým mixem nějakých viděných, ale i dosud neodhalených momentů.

Premiéra snímku Captain Marvel je u nás naplánována na 7. března 2019, a pokud se chceš dozvědět více o samotném příběhu, hereckém obsazení či různých spekulacích, vstup do tohoto vlákna. V závěru si určitě nezapomeň vychutnat slibované obrázky.

Domů
Sdílet
Diskuse