Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2019 10:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine v poslední skladbě na svobodě tancuje money dance a vyhrožuje automatickou zbraní

HUDBA
Uložit Uložené

Na Lacrimově skladbě jde Tekashi tvrdě. Vychutnej si jeho pravděpodobně poslední sloku na delší dobu.

6ix9ine je od listopadu 2018 uvězněn a střídá zařízení federální policie podle toho, jaké informace právě spatří světlo světa. Před několika dny kompletně změnil svou výpověď a přiznal se prakticky ke všemu, z čeho byl obviněn. Aktuálně se ještě na veřejnost dostávají další skutečnosti, které opět nenahrávají duhovému raperovi do karet, ale určitě tě budeme informovat, když se vše potvrdí.

Nyní se na světlo světa dostala pravděpodobně poslední skladba s videoklipem, kterou stihl Tekashi nahrát na svobodě. Hostuje známému kolegovi Lacrimovi na tracku Bloody a ve své sloce se věnuje věcem, které by už dnes asi nejraději vzal zpět.

Tak či onak, Daniel je stále pro mnohé lovebrandem, na který nedají dopustit a určitě ocení každou pozitivní zmínku. Budeme zvědaví, zda v příštích měsících spatří světlo světa další nová hudba nebo už jen skutečnosti týkající se jeho uvěznění. Podle dostupných zdrojů ho oficiálně líčení čeká 24. ledna 2020 a do té doby by mělo být prošetřeno vše, k čemu byl ochoten vypovídat.

Domů
Sdílet
Diskuse