Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2019 10:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hvězdná Billie Eilish letos vystoupí v Praze! Sekundovat jí bude Denzel Curry

HUDBA
Uložit Uložené

V současnosti snad neexistuje zpěvačka, která by širokou veřejnost zaujala víc než Billie Eilish.

Billie Eilish je aktuálně jednou z nejlepších zpěvaček na světě. Na veřejnosti se prezentuje výstředním dojmem, tvorbou je však stále něžná žena, jejíž talentu si široká veřejnost všimla už v roce 2016 díky skladbě Ocean Eyes. Od té doby vydala jeden kratší počin a věnuje se v první řadě videosinglům, které se těší obrovské pozornosti.

Už za několik týdnů má v plánu vydat debutový studiový projekt When We All Fall Asleep, Where Do We Go? a ještě před létem obrazí i mnoho amerických měst v rámci zámořského turné. To se však později přesune do Evropy a my nyní můžeme s potěšením oznámit, že Billie Eilish už 20. srpna 2019 vystoupí v pražském Fóru Karlín.

Během turné jí bude sekundovat oblíbený Denzel Curry, takže si na své přijdou i fanoušci rapové tvorby. Organizátorům z Fource patří v tomto případě velká poklona a my díky nim známe ideální zakončení festivalové sezóny.

Domů
Sdílet
Diskuse