Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2019 13:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tesla má Gucci airbagy ve firemním lambu. Sergei Barracudovi vzkazuje, že je debil

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Tesla po množství storytellingů z alba ZVENSS ukazuje, že velmi dobře zvládá i egotripová témata.

  

Tesla z TKX se sice tvorbě nevěnuje aktivně, každý náznak nové tvorby však bereme všemi deseti, protože jako jeden z mála nemá absolutně žádný důvod dělat hudbu tak, aby se někomu přizpůsoboval. Právě autenticita v jeho textech je důležitou devizou, která přesvědčila posluchače již při jeho návratu s projektem ZVENSS.

Ten byl velmi otevřený a plný hlubokých storytellingů, takže jsme se dozvěděli kompletně všechno, co nám za poslední dekádu neměl možnost říct. Nyní jsme se dočkali novinky Kto je to Tesla?, která je suverénním egotripem, jaký si mnoho fanoušků přálo už o něco dříve. Tesla se tentokrát staví k penězům z jiné strany a místo popisu toho, jak je vydělává, říká, jak si je užívá.

Dělá si srandu z pseudoraperů, pražského kokainu a sushi, ale také známého klubu Duplex, který má bankomat bezprostředně u baru. Poodhaluje, že rád cestuje jen s pasem a zbytek si nakoupí v cílové destinaci.

Dočkali jsme se hned i vizuálu sestávajícího z jeho instagramových příběhů za poslední půlrok a asi ti bude jasné, že se ho určitě vyplatí sledovat. No a v závěru skladby se dočkáváme výsměchu Sergei Barracudovi.

Domů
Sdílet
Diskuse