Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2019 14:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo se chystá vyprovodit Atlético Madrid z Ligy mistrů. Připravte se na comeback, prohlásil

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský útočník chce na trávníku nechat duši.

Juventus Turín nevládl první zápas s Atléticem Madrid v osmifinále Ligy mistrů. Bianconeri inkasovali dva góly, nezvládli vstřelit ani jeden a ze španělské metropole odcházeli s prohrou 2:0.

Nijak výrazněji se v zápase neprosadil ani Cristiano Ronaldo, který se však před odvetou nevzdává, právě naopak.

V propagačním videu se posadil před kameru a vysvětlil fanouškům, co od nich v úterý ve 21:00 očekává na stadionu. Mají připravit pořádnou show a fandit všichni společně, protože hráči Juventusu jsou připraveni nechat na hřišti duši, nastřílet góly a vyprovodit Atlético Madrid z Ligy mistrů.


Cristiano fanouškům řekl, ať myslí pozitivně a společnými silami nakonec v úterý zařídí speciální večer. Konstatoval, že nikdo před prvním zápasem nečekal takovou prohru, ale Portugalec rozhodně své zbraně neskládá. Na samotném konci videa všechny varuje, že se mají připravit na comeback, protože on už připravený je.

Zápas dvou evropských velkoklubů bude nepochybně zajímavý, protože svěřenci Diega Simeoneho patří mezi nejlépe bránící mužstva na světě. Pokud se útočníkům Juventusu v čele s Cristianem Ronaldem podaří obranný val rozbít, comeback nemusí být jen divoká představa.

Domů
Sdílet
Diskuse