Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2019 9:58
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Harry Potter na způsob Pokémon Go se blíží. Hráči budou sbírat artefakty, bojovat a kouzlit

TECH
Uložit Uložené

Pokud se ti poštěstí, ve hře můžeš potkat Harryho, Rona či Hermionu.

Mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite zanedlouho spatří světlo světa. Momentálně je pro několik vyvolených dostupná testovací verze. Máme tedy první zaručené info o tom, jak bude vypadat.

Kouzelnický svět zarytým fanouškům nesmírně chybí, proto se na mobilní titul mnozí těší. Hra bude pravděpodobně zasazena do současnosti a hlavním úkolem hráčů bude sbírat předměty.

Vývojáři slibují, že by po uvedení hry na trh v ní mělo být více než sto interakcí. Sbírání artefaktů bude fungovat na principu, který známe z fenoménu Pokémon Go – je třeba být připojený k internetu a chodit „po světě“. Možná se ti dokonce podaří potkat jednu z hlavních postav kouzelnického světa.

Co je cílem hry? Budeš zaměstnancem Ministerstva magie a tvým úkolem bude vyšetřovat a zastavit událost s názvem Calamity. Hráči nebudou bojovat proti sobě. Postavu si každý hráč vytvoří sám a bude zařazen do jedné ze tří tříd. Každá bude mít specifické schopnosti.

Jelikož se hra točí okolo čarodějnictví, je přirozené, že budeš umět čarovat. Abys získal předměty, budeš muset kouzlit a bojovat, přičemž ti bude ubývat energie (mana).

Hra nebude jednotvárná, sbíráním XP (zkušeností) se rozvíjí příběh a postupně se dozvíš, proč předměty vlastně sbíráš a co to ta Calamity vlastně je. Hra by měla vyjít ještě letos.

Domů
Sdílet
Diskuse