Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2019 11:08
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Selena Gomez je po zdravotních i psychických problémech zpátky. Užívá si v obrovské posteli

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj videoklip k chytlavé skladbě I Can't Get Enough.

Selena Gomez má za sebou velmi těžké období. V říjnu minulého roku byla kvůli zdravotním problémům hospitalizována a později se emočně zhroutila. Vše však nasvědčuje tomu, že se zpěvaččin stav výrazně zlepšil. Svědčí o tom nejen poslední příspěvky na Instagramu, ale i fakt, že je opět hudebně aktivní.

Benny Blanco si ji zavolal na svůj nejnovější singl I Can't Get Enough, který měl premiéru již před dvěma týdny. V chytlavé novince zpěvačce sekunduje i latino hvězda J Balvin a Tainy. Včera spatřil světlo světa videoklip, ve kterém to vypadá jako na pyžamové party.

Selena Gomez ve videu tančí na obrovské posteli v hedvábném pyžamu za 480 dolarů. J Balvin i producent Tainy se k ní samozřejmě přidali. Ve vizuálu se objevuje i Benny Blanco v kostýmu medvěda. Dost už bylo slov. Připrav se, že tento song budeš zanedlouho slyšet hrát z každého českého rádia.

Domů
Sdílet
Diskuse