Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2019 22:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo zničil Atlético Madrid a vyřadil ho z Ligy mistrů

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský útočník opět potvrdil své kvality.

Cristiano Ronaldo dnes v odvetném zápase osmifinále Ligy mistrů nedal Atléticu Madrid žádnou šanci. I když stav 2:0 z prvního zápasu nevypadal pro Juventus velmi slibně, Ronaldo už před začátkem souboje upozorňoval, že se mají všichni fanoušci připravit na comeback. I když množství lidí Ronalda zpochybňovalo, v zápase ukázal extratřídu.

Portugalec vyběhl na Atlético Madrid ve velkém stylu. Zapojoval se do tvorby hry, kombinoval se spoluhráči a zejména se neustále snažil o zakončení. Vyšlo mu to hned v 27. minutě, kdy si výborně naběhl na centr a míč parádní hlavičkou umístil do sítě Oblaka.

Scénář se opakoval v 49. minutě, kdy Ronaldo velmi podobným způsobem brankáře Atlética znovu překonal a nakonec velkolepý comeback dokonal pár minut před finálním hvizdem. Ronaldo si postavil míč na penaltový bod, rozběhl se a Oblaka překonal potřetí, což znamenalo, že Juventus Turín posunul do čtvrtfinále díky fenomenálnímu hattricku.

Ronaldo 1:0

Ronaldo 2:0

Ronaldo 3:0

 

Domů
Sdílet
Diskuse