Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2019 9:58
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Virgil Abloh a IKEA už brzy vydají řadu bytových doplňků. Kolik bude stát Off-White polštář nebo koberec?

Virgil Abloh a IKEA už brzy vydají řadu bytových doplňků. Kolik bude stát Off-White polštář nebo koberec?
Zdroj: IKEA x Virgil Abloh
MÓDA
Uložit Uložené

Známe předpokládané ceny a datum vydání dlouho očekávané sbírky doplňků do bytu.

Očekávaná kolaborace mezi ghansko-americkým módním návrhářem Virgilem Ablohem a švédským nábytkářským gigantem IKEA, o níž jsme tě informovali už téměř před rokem, se po mnoha měsících konečně dostane do prodeje.

Netradiční kolekce se švédským názvem MARKERAD, což v překladu znamená „označený“, obsahuje očekávanou řadu nábytku a bytových doplňků, které využívají rozpoznatelné prvky a označení, nacházející se na většině produktů navržených značkou Off-White, včetně tradičních citátů s uvozovkami, produktových kódování či katalogových dat.

Po představení jednotlivých kousků během loňského pařížského pop-up eventu či livestreamu na oficiálním YouTube kanálu IKEA, v rámci něhož Virgil společně se zástupcem nábytkářské společnosti okomentoval avizovanou kolekci, se na veřejnost konečně dostaly už i předpokládané ceny.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Streetwear (@nothype_es),

Sbírka je překvapivě poměrně dostupná, což je u Off-White celkem neobvyklé. Například ručně tkaný červený koberec s výstižným nápisem "BLUE" by měl podle všeho stát 260 dolarů a na perský styl vytvořený modrý koberec s velkým ironickým nápisem "KEEP OFF" by měl dostat cenovku 150 dolarů.

Klasická modrá FRAKTA IKEA taška, kterou Virgil předělal na papírovou hnědou s velkým nápisem "SCULPTURE", tě dokonce vyjde jen na 15 dolarů. Za zmínku stojí i dřevěná židle doplněná o malý červený trojúhelníkový držák, který má estetický prvek s funkcí podložky. Ty by měly dohromady stát 80 dolarů.

Tyto ceny však zatím oficiálně nepotvrdil ani Virgil, ani IKEA, takže je stále otázkou, zda budou takto koncipované i v den vydání.

Celá kolekce nábytku a bytových doplňků by se měla dostat do prodeje v průběhu tohoto roku, ale její oficiální datum vydání je stále neznámé. Spekuluje se však o květnu 2019. O spuštění dlouho očekávané kolaborace tě budeme včas informovat.

Domů
Sdílet
Diskuse