Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2019 14:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž jedl syrovou veverku na veganském festivalu. Policisté ho zatkli

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Protesty proti veganství začínají nabírat na obrátkách.

Ve Spojeném království za uplynulý týden vícekrát řádil muž, který vehementně protestuje proti veganství. Na internetu vystupuje pod pseudonymem Sv3rige a odmítá veganství, protože lidé prý nemohou přijmout dostatečné množství potřebných živin jen z rostlinné stravy.

Doporučeno
Muž jedl syrovou hlavu prasete přímo před vegany. Protestoval proti veganskému festivalu Muž jedl syrovou hlavu prasete přímo před vegany. Protestoval proti veganskému festivalu 24. března 2019 19:40

Na nepříznivé účinky veganství chtěl upozorňovat i prostřednictvím svého trička, na kterém svítil nápis „VEGANISM = MALNUTRITION“, což v překladu přirovnává veganství ke podvýživě.


Minulý týden jsme o tomto mladíkovi psali, když konzumoval syrovou hlavu prasete na veganském festivalu v jednom z britských měst, tentokrát však zašel ještě dál. Rozhodl se navštívit veganský festival přímo v Londýně, kam si s sebou vzal mrtvé syrové tělo veverky.

Není známo, odkud vlastně veverku měl, ale spokojeně do ní kousal, zatímco kolem něj procházeli vegani. Zanedlouho přišli policisté a muže zatkli, pravděpodobně však v policejní cele nepobyl příliš dlouho. Uvidíme, kdy se objeví příště, protože očividně má přístup k neomezenému množství mrtvých zvířat.


Domů
Sdílet
Diskuse