Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2019 12:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kylie Jenner přiznala, že miliardu nevydělala úplně sama. Titul nejmladší miliardářky jí však nikdo nevezme

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Americká hvězda objasňovala původ svého majetku.

Není tomu tak dávno, co magazín Forbes prohlásil Kylie Jenner za nejmladší miliardářku světa. Kylie se narodila v roce 1997, a tak jí je 21 let, což je věk, ve kterém průměrný Čech už několik let pracuje nebo studuje na vysoké škole.

Místo toho se Kylie už jako 9letá dostala do víru americké reality show a postupem času pochopila, že díky ní dokáže vydělat obrovské peníze.

Doporučeno
Kylie Jenner je oficiálně nejmladší dolarovou miliardářkou světa Kylie Jenner je oficiálně nejmladší dolarovou miliardářkou světa 5. března 2019 19:55

Společně s Kim Kardashian a svou sestrou Kendall Jenner jsou dnes hlavními představitelkami gangu Kardashianů a vydělávají na všem možném. Kylie si prý za instagramový příspěvek vyptá více než milion dolarů, peníze se jí hrnou z kosmetiky či módních doplňků a téměř každá značka by s ní chtěla spolupracovat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kylie (@kyliejenner),

V médiích však po prohlášení Kylie za nejmladší miliardářku světa rezonovala informace, že je zároveň miliardářkou, která se ke svému majetku dopracovala úplně sama. Za přívlastek „self-made“ se jí množství lidí na sociálních sítích vysmívalo, protože bez svého pozadí a slavné rodiny by se zřejmě tak daleko nepropracovala, ale Kylie si za ním stojí.

Teď ho objasňovala ve vyjádřeních pro The New York Times. Ve velkém článku o podnikatelské kariéře rodiny Kardashianů prohlásila, že přívlastek „self-made“ technicky platí. Žádné peníze nezdědila, nikdo z rodiny jí je jen tak nedaroval a veškerý majetek nabyla sama.

Doporučeno
20 zajímavostí o Kylie Jenner, o kterých jsi (možná) nevěděl 20 zajímavostí o Kylie Jenner, o kterých jsi (možná) nevěděl 23. března 2019 13:16

Přiznala však, že na začátku své kariéry měla k dispozici obrovský prostor k propagaci, takže bez platformy a popularity Kardashianů by se miliardářkou nikdy nestala.

Domů
Sdílet
Diskuse