Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2019 9:22
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Nenáviděné Crocsy přicházejí v rockerské verzi. Za vybíjené krokodýlky s ostny a řetězy zaplatíš 6 tisíc korun

Nenáviděné Crocsy přicházejí v rockerské verzi. Za vybíjené krokodýlky s ostny a řetězy zaplatíš 6 tisíc korun
Zdroj: Etsy.com
MÓDA
Uložit Uložené

Ten pocit, když chceš vypadat jako drsný rocker i při sekání trávníku.

Móda je velmi široký a diverzifikovaný pojem, což si plně uvědomuje nejen široká veřejnost, ale i celý oděvní průmysl. Kromě „tradičních“ a konzervativních značek totiž existují i ty bláznivější, které se v posledních letech často velmi bizarním způsobem hlásí o slovo. Stejně na tom je i mnoha lidmi nenáviděná a zároveň milovaná americká značka Crocs.

V minulosti tento fakt deklarovala již několikrát. Určitě si pamatuješ například její exkluzivní spolupráci s francouzským luxusním módním domem Balenciaga, z níž vzešla jejich tradiční silueta doplněna o opravdu neesteticky vyvýšenou platformu.

Za zmínku stojí i krokodýlky se zabudovanými ponožkami navržené v rámci kolaborace s newyorskou streetwearovou značkou Alife nebo trávové pantofle v kooperaci s dalším streetwearovým gigantem zrozeným ve Velkém jablku s názvem Chinatown Market.

Aktuálně však přichází úplná novinka v podobě extravagantních rockerských krokodýlek. Černé pantofle disponují vybíjeným svrškem, několika ostny či řetězy po stranách. Ještě více bizarní než samotný design je snad už jen jejich cena. Za tento rockerský skvost totiž zaplatíš 5 700 Kč.

To je však cena jen za samotné pantofle. Pokud bys chtěl plnou verzi doplněnou i o poniklované ostny či řetězy z nerezavějící oceli, budeš si muset doplatit. O design se postaral newyorský designér a samozvaný influencer Chris Snyder.

Gumová obuv se okamžitě stala hitem a jeden pár si dokonce opatřil i známý americký raper Lil Tracy. Co si o této goticko-rockerské verzi klasických Crocs myslíš ty? Se svým názorem se klidně poděl dole v komentářích.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa garbage boy (@garbage_b0y),

Domů
Sdílet
Diskuse