Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2019 11:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Miley Cyrus lidé silně kritizují za nejnovější fotky na Instagramu. Svoji pózu na stromě moc nedomyslela

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka chtěla všem ukázat, jak je nad věcí.

Miley Cyrus nikdy nepatřila mezi osobnosti, které by se bály kontroverze. Zpěvačka má za sebou množství větších i menších skandálů a teď ji kritizují tisíce lidí na sociálních sítích, ba co víc, i jeden americký národní park.

Miley při focení s Alice Moitié vylezla na vzácnou juku krátkolistou a na Instagram tyto fotky zavěsila s popisem, že se z takové výšky dívá na veškeré drama, co se kolem ní děje.

Sérii fotek moc nedomyslela, protože vylezla na vzácný strom, s jehož ochranou proti turistům si v posledních letech dělají těžkou hlavu mnozí odborníci. Juka je velmi křehká, má mělké kořeny a nedokáže udržet váhu běžného člověka, který se na ni pokouší vyškrábat. Často tak tyto stromy končí poškozené a polámané, neboť si turisté chtěli udělat pěknou fotografii jako Miley.

Když své fotky přidala na Instagram, pochvalu si vysloužila i od modelky Gigi Hadid, jenže následně přišla kritika. Napomenul ji dokonce správce organizace Mojave Desert Land Trust Geary Hund, který jí napsal, že by si měla uvědomit svůj status známé osobnosti a využívat ho k vzdělávání a předcházení potenciálnímu poškození vzácné juky. Chce od ní, aby fotky z Instagramu odstranila, ale Miley zatím na kritiku nijak nereagovala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Looking down at all the petty drama like....

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

Domů
Sdílet
Diskuse