Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2019 21:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Již brzy bude vydáno Aviciiho poslední album

HUDBA
Uložit Uložené

Oblíbený producent a DJ spáchal loni sebevraždu.

Život hudebního producenta Tima Berglinga, známého jako Avicii, byl předčasně ukončen loni v dubnu. Hudebník už nedokázal zvládat tlak, který na něj vytvářel showbyznys, a tak si svůj život sám vzal.

Jeho hudba však bude žít dále. V pátek 5. dubna jsme se totiž dozvěděli, že už v červnu nás čeká poslední Aviciiho album, protože rodina se rozhodla, že nebude hudbu, kterou po sobě zanechal, skrývat před fanoušky.


Nové album se bude jmenovat TIM, světlo světa spatří 6. června, ale fanoušci nemusí zoufat, že se na vydání načekají několik měsíců. První singl SOS z připravovaného alba bude zveřejněn již 10. dubna, a tak stačí počkat do příštího týdne.

Jak vysvětlili Aviciiho blízcí spolupracovníci, když Tim zemřel, nepřestali pracovat na albu, o kterém hudebník snil. Nedokončené skladby dokončili a dokončené připravili na vydání. Ba co víc, Timova rodina ohlásila, že všechny výdělky z nového alba budou věnovány projektům na prevenci sebevražd.

Domů
Sdílet
Diskuse