Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2019 12:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sekuriťák ukradl ze svého pancéřovaného auta přes milion liber a utekl

ZAJÍMAVOSTI BEZPEČNOST
Uložit Uložené

Bezpečnostní pracovník však svoji krádež nedomyslel.

I na českých silnicích se občas setkáváme s pancéřovými dodávkami bezpečnostních služeb, které zajišťují transport tržeb z obchodů či doplňování peněz do bankomatů. Jednou z těch největších firem je společnost G4S, která zaměstnávala 36letého Joela Marche pracujícího v Londýně.

Sekuriťák je sice otcem tří dětí, a tak se na něj doma spoléhá rodina, jenže před pár hodinami zpanikařil a pokusil se ukrást více než 1 milion liber. Na příběh upozornil The Sun.

Sekuriťák ukradol cez 1 milión
Sekuriťák ukradol cez 1 milión Zdroj: Vauxford/Wikimedia Commons

Své obrněné auto zaparkoval v tiché obytné čtvrti, vytáhl z něj přibližně 40 krabic plných finanční hotovosti a utekl. Auta si však všimli obyvatelé okolních domů, a tak zavolali samotné firmě a policii.

Netrvalo dlouho a muž byl zatčen v jedné z londýnských čtvrtí. Peníze se policistům podařilo získat zpět, ale firma G4S bude muset vyšetřováním zjistit, jak je možné, že dodávka nebyla neustále monitorována a její záhadné parkování v obytné čtvrti okamžitě prověřené. Jasný zatím není ani důvod, proč se otec tří dětí o takovou krádež pokusil.

Domů
Sdílet
Diskuse