Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2019 13:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem a Logic symbolicky vraždí rapery nové vlny na nové skladbě. Nakládají rychleji, než by bylo zdrávo

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Slim Shady hostuje na novince, ve které je snad rozzlobený více než na zatím posledním albu Kamikaze.

Eminemovo jméno se nyní skloňuje hlavně v souvislosti s Justinem Bieberem, který se do legendárního rapera ve slabší chvilce obul. Tvrdil, že se veterán z Detroitu nevyzná v nové vlně amerického rapu a neměl by se k tomu vyjadřovat.

Reagoval na zatím poslední Eminemovo album Kamikaze, včera si však nakonec vše rozmyslel a přidal další dlouhý příspěvek o své psychické poruše, resp. depresi. V konečném důsledku to Justin možná nemyslel až tak špatně, fanoušci mu však dali pocítit, že nemá absolutně žádné právo se k rapovému žánru vyjadřovat.

Doporučeno
Justin Bieber lituje, že kritizoval Eminema. Boj s psychickými problémy a depresí nevzdává Justin Bieber lituje, že kritizoval Eminema. Boj s psychickými problémy a depresí nevzdává 3. května 2019 10:52

Slim Shady naštěstí tento rozruch přehlédl, pár hodin nato se však na svět dostává novinka, kde přece jen kritický je. Opět se však vrací k náladě na albu Kamikaze a kritizuje novou vlnu raperů. Už tradičně diktuje rychleji, než by bylo zdrávo, a dobrou zprávou také je to, že na novince není sám.

Ve skutečnosti je totiž autorem tracku Logic, který tak vydává další skladbu ze série singlů. Už jen samotný název Homicide nasvědčuje, že nepůjde o procházku růžovou zahradou a kluci se s pomyslnou novou vlnou raperů vůbec nepárali.

Schytali to tzv. „mumble rapeři“, ale také majitelé oblečení od designérů a promiskuitní interpreti střídající ženy. Konkrétní jména sice nepadla, dvojici však dlouhodobě vadí i ti, kteří si nedokáží psát vlastní texty, resp. rapují ty cizí. Eminem však už dříve prozradil, že tím nemyslí Drizzyho.

Doporučeno
Eminem popírá, že by na Kamikaze dissoval Drakea. Tvrdí, že Grammy jsou zkorumpované a vyhrávají je kamarádi organizátorů Eminem popírá, že by na Kamikaze dissoval Drakea. Tvrdí, že Grammy jsou zkorumpované a vyhrávají je kamarádi organizátorů 16. září 2018 1:10
Domů
Sdílet
Diskuse