Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2019 20:14
Čas čtení 0:00
Tom Bejvl

Jedna z budoucích Marvelovek pravděpodobně představí obézního superhrdinu

Jedna z budoucích Marvelovek pravděpodobně představí obézního superhrdinu
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dojde po afroamerickém superhrdinovi, superhrdince a asijském superhrdinovi na superhrdinu s nadváhou?

V posledních dvou letech Marvel představil svou první dámskou sólovku Captain Marvel a svojí první sólovku s afroamerickým hlavním hrdinou Black Pantherem. Oba filmy si přitom v kinech došli pro částku přes výši 1 miliardy dolarů, takže se dalo očekávat, že Marvel bude svojí diverzitu nadále rozšiřovat, co to jen půjde.

Ředitel Marvel Studios Kevin Feige při nedávném rozhovoru potvrdil, že nás čeká změna a po hromadě fyzických namakaných supehrdinů bychom se měli dočkat hrdiny s nadváhou a dle něj dříve, než si myslíme.

Feige neřekl jakého superhrdinu konkrétně má na mysli, reálně se ale o filmu už minimálně uvažuje když o něm Feige tak otevřeně mluví. Své plány na Fázi 4, které budou odhaleny po premiéře filmu Spider-Man: Daleko od domova Marvel zatím tají, dost možná se ale právě tam můžeme dočkat oznámení superhrdinského otesánka.

Ani představení obézního hrdiny není poslední diverzita, o kterou se Marvel v následujících letech pokusí – své sólovky se dočká čínský superhrdina Shang-Chi, představení by se měla dočkat islámská superhrdinka Ms. Marvel a hlavní postavu snímku Eternals by měl ztvárnit homosexuální muž, konkrétně asiat. Svého pokračování se navíc dočkají Captain Marvel i Black Panther, to vše se ale reálně dozvíme až po premiéře filmu Spider-Man: Daleko od domova.

Jedna z budoucích Marvelovek pravděpodobně představí obézního hrdinu
Jedna z budoucích Marvelovek pravděpodobně představí obézního hrdinu Zdroj: https//static.comicvine.com/uploads/original/0/40/2096579-super_hero_aquad_8c.jpg
Domů
Sdílet
Diskuse