Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2019 14:22
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

John Wick se dočká herní adaptace

TECH
Uložit Uložené

John Wick se z toho filmového světa přesune do toho herního.

Příští týden do kin míří dlouho očekávaný třetí díl ze série John Wick, dle tvůrců by se mělo jednat o doposud nejkrvavější díl, ve kterém se John například postaví na koni proti samurajům. Tím ale jeho cesta tak úplně nekončí.

Příběh filmový totiž zcela nadchl tvůrce těch herních, konkrétně Mikea Bithella, ten stojí za indie kousky jako Thomas Was Alone, Volume nebo Volume, Subsurface Circular & Quarantine Circular.

Z toho lze pochopit, že se nebude jednat o klasickou střílečku, ale propracovanou indie strategii, nečekejte tedy, že se dočkáte nového Hitmana nebo Max Payna. Fanoušci indie her si ale určitě přijdou na své. Herní studio dokonce pracuje s filmovým štábem kvůli nejpřesnějšímu zachycení soubojů, které John Wick bravurně předvádí ve filmové akci.

Herní pecka John Wick Hex má zatím pouze trailer, nevíme tedy, kdy se jí dočkáme. Jedno je však jisté, v první vlně se hry dočkáme na konzole, PC i Mac.

Domů
Sdílet
Diskuse