Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2019 12:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Studenta zatkli, protože jedl v KFC zdarma. Vydával se za kontrolora kvality

GASTRO KFC
Uložit Uložené

Svoji dávku kuřecího masa si nemohl odpustit.

Student v Jihoafrické republice v posledním roce pravidelně navštěvoval restaurace KFC po celém Durbanu a jedl v nich zcela zdarma. Jak je to možné? Vždy měl na sobě oblek, v rukou falešnou identifikační kartu managementu řetězce a občas dokonce přijel v limuzíně, kterou v zaměstnání řídí jeho kamarád.

Vždy, když přišel do restaurace, naběhl přímo do kuchyně a tvářil se, že kontroluje jednotlivé procesy. Zapisoval si poznámky a vypadal přísně, přičemž na závěr testování si vyžádal vzorky mnoha jídel, aby prý otestoval, zda jsou připraveny v dostatečné kvalitě, informoval Xpouzar.


Zaměstnanci nikdy neprotestovali a vždy chtěli před kontrolorem vypadat co nejlépe, a tak se nikdo neodvážil nepředat mu všechno, co žádal. Naneštěstí, rok konzumace KFC zdarma neskončil slavně. Studenta už zatkli policisté a nyní čelí několika obviněním, která ho budou pronásledovat v nejbližší budoucnosti. Kdoví, jestli mu to za rok bezplatného jídla stálo.

Domů
Sdílet
Diskuse