Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2019 21:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Majitelka nechala utratit svého zdravého psa, aby ho s ní mohli pohřbít

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Američanka si utracení svého miláčka přála v závěti.

Jedna Američanka milovala svého psa natolik, že si v závěti přála, aby ho nechali utratit, zpopelnit a pohřbít ho s ní. Nevadilo jí ani to, že pes netrpěl žádnou nemocí, byl zcela zdráv, a tak mu život nechala ukončit předčasně, upozornilo BBC.

Američanka ze státu Virginia si v životě oblíbila svou Emmu, která byla mix plemene shih-tzu. Když jí majitelka zemřela, Emma putovala do místního útulku a tamní zaměstnanci vymysleli plán, jak pejska zachránit.


Pozůstalým navrhovali, ať umožní psa přesunout do nové rodiny namísto toho, aby ji nechali utratit, jenže navzdory přesvědčování se příbuzní rozhodli splnit poslední přání zesnulé. Emma byla utracena, odeslána do krematoria a v maličké urně pohřbena se svou majitelkou.

Za takové rozhodnutí může zákon ve Virginii, který říká, že domácí mazlíčci jsou osobním majetkem lidí, a tak se na ně nahlíží jako na věci. 

Domů
Sdílet
Diskuse