Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2019 15:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena zemřela, protože cestující při nástupu spěchali do letadla Ryanairu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nešťastná nehoda způsobila smrt starší cestující.

Smutná událost se odehrála ještě v březnu na letišti v polském Krakově, kde nešťastně zemřela starší žena. Vyšetřování skončilo až nyní. Pasažéři, kteří chtěli nastoupit do autobusu směřujícímu k letadlu Ryanairu, mezi sebou způsobily domino efekt, píše The Independent.

Zjistilo se, že 71letá Paula Whitelaw měla cestovat z Krakova se svým manželem zpátky do Manchesteru, ale když se cestující nahrnuli na schodech k přijíždějícímu autobusu, který je měl odvézt k letadlu, mezi lidmi ve spěchu došlo k chaosu a žena spadla tak nešťastně , že se udeřila do hlavy.

Okamžitě ji převezli do krakovské nemocnice, kde jí lékaři diagnostikovali krvácení do mozku a zlomenou klíční kost. Žena zemřela na infarkt o několik týdnů později a její smrt byla nakonec uzavřena jako nešťastná nehoda. Jak vypověděl její manžel, dnes už s odstupem času nikdo nezjistí, co se mezi lidmi v osudné chvíli stalo.

Žena zomrela, keď sa cestujúci ponáhľali nastupovať do lietadla Ryanairu
Žena zomrela, keď sa cestujúci ponáhľali nastupovať do lietadla Ryanairu Zdroj: Pixabay
Domů
Sdílet
Diskuse