Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2019 7:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

JAY-Z je první raper s hodnotou majetku přesahující miliardu dolarů

HUDBA
Uložit Uložené

Investice do hudby, oblečení, alkoholu a umění se vyplatily. JAY-Zmu se podařilo to, co zatím žádnému raperovi.

Forbes informuje o tom, že se JAY-Z stal prvním rapovým interpretem na světě, jehož majetek překročil hodnotu miliardy dolarů. Zároveň je jedním z mála umělců nad touto hranicí.

Podobně jako mnoho jiných amerických raperů, i on dávno nepodniká pouze v byznysu kolem hudby, i když Roc Nation jako americká hudební nahrávací a manažerská společnost patří k jeho úspěšným projektům a podle Forbes má hodnotu kolem 75 milionů dolarů. Přibližně 100 milionů JAY-Zho majetku tvoří streamovací platforma Tidal a rovněž D'Ussé, což je značka prémiového koňaku.

Úspěšný a už i legendární raper má přibližně 220 milionů na různých účtech a v investičním portfoliu, do kterého patří například i populární aplikace Uber, kde se hodnota jeho investici odhaduje na 70 milionů dolarů. 

Největší hodnotu z JAY-Zho majetku má populární značka šampaňského Armand de Brignac. V Česku stojí láhev 6 490 Kč, aktuální tržní cena společnosti je 310 milionů dolarů. Zapomenout nemůžeme ani na domy v hodnotě několika desítek milionů a sbírku umění, kterou Forbes odhaduje na 70 milionů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Zpět
Sdílet
Diskuse