Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2019 9:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ a Karlo rapují ve večerce na společné skladbě Čaba Neblázni

HUDBA
Uložit Uložené

Dlouho očekávaná skladba je venku. Poslouchej spolupráci Separa a Karla s názvem Čaba Neblázni.

Když jsme v lednu psali o Karlově novince Tuje, přidali jsme i informaci, že si jí všiml Separ a ocenil ji na svém Instagram. Dnes má tento track skoro půl milionu views a Karlo s tímto členem DMS vydávají společnou věc. Jde tedy o jednu z nejméně očekávaných spoluprací tohoto roku, kterou však bereme všemi deseti.

Skladba dostává název Čaba Neblázni a kluci v ní otevírají zajímavé příběhy. Zároveň jsme se dočkali i doprovodného videoklipu z večerky a parkoviště, jehož natáčení jsme měli možnost sledovat na instagramových příbězích zúčastněných před několika měsíci. Autory jsou Andreas Gold, Riko Ceko a Tkeej, hudbu doplnil Gumbgu, tedy Karlovo producentské alterego.

Raper z Lučence by měl v aktuálním roce vydat další sólové album s názvem 999, kde bychom měli najít 27 skladeb, odhadujeme však, že by mělo přijít až po létu, resp. podzimu.

Domů
Sdílet
Diskuse