Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2019 9:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish chce, aby se její fanoušci stali vegany. Poukazuje na týrání zvířat při zpracování masa

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka chce veřejnost přesvědčit, že rostlinná strava je správná cesta.

Billie Eilish chce, aby se její fanoušci stali vegany. Její album stále obsazuje první příčky Billboardu a je nejsledovanější zpěvačkou na YouTube, vedle toho je zároveň společensky velmi uvědomělá. Dala to najevo například svým zapojením do projektu, v jehož rámci i ona přispěla ke zvýšení povědomí o depresích, úzkostech a jiných psychických problémech.

Také se nechala slyšet, že je za úplnou svobodu projevu a také je názoru, že každý by měl dělat to, co chce. Tento názor však změnila ve svém instagramovom příspěvku, kde sdílí video z americké farmy na zpracování kravského masa.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ⓥ⃝ (@carla.sweet.vegan),

Píše, že je jí líto každého, kdo se na tyto záběry plné mučení dokáže podívat, aniž by to s ním pohnulo. Považuje to za hloupé a ignorantské.

Podobně jako ještě loni JAY-Z a Beyoncé, i ona se tak hlásí k výhradně rostlinné stravě. S přihlédnutím k počtu a demografii jejích fanoušků je velmi pravděpodobné, že dokáže velmi mnoho lidí přesvědčit, aby svět vnímali jako ona.

Domů
Sdílet
Diskuse