Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. června 2019 15:29
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Noví Charlieho andílci jsou nesmírně sexy. V prvním traileru bojují se zločinem netradičním stylem

Noví Charlieho andílci jsou nesmírně sexy. V prvním traileru bojují se zločinem netradičním stylem
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska a Elizabeth Banks v nadějně vypadajícím pokračování oblíbené série.

Reboot seriálu Charlie's Angels dostává novou filmovou verzi. Ústřední trio si zahrají Kristen Stewart (Still Alice), Naomi Scott (Power Rangers) a Ella Balinska (A Modern Tale). Z prvních obrázků jsme už odtušili, že jim to moc sluší, a tak už nezbývalo než si počkat na trailer a udělat si lepší obrázek. Zda se jim role hodí a jak film vypadá necháme na tobě, takže se neboj vyjádřit v komentářích. Mělo by jít o pokračování, ne o restart předešlých filmů.

Režie se zhostila Elizabeth Banks (Ladíme 2). S Jayem Basuem spolupracovala na scénáři (se kterým pomáhali i Doug Miro a Carlo Bernard – Narcos) a objeví se i v samotném filmu, a to jako Bosley. Zahrají si i Patrick Stewart a Djimon Honsou. 

Samotná režisérka se vyjádřila, že seriál je pro ni kultem, který se nebál do hlavních rolí postavit silné ženské hrdinky. Podle jejích slov bude čerstvý díl kvalitní poctou originálu a zároveň bude sloužit jako nový start pro potenciální sérii. Trailer nám dodává naděje. Holkám to opravdu sedne a vypadá to tak, že se v kině budeme bavit.

 

Původní seriál se vysílal v letech 1976 až 1981 a hlavní role si v něm střihli Kate Jackson, Farrah Fawcett, Jaclyn Smith a Cherly Ladd. Dočkali jsme se i dvou filmů. První dorazil v roce 2000, sequel následoval o tři roky později. V obou snímcích hlavní postavy ztvárnily Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu.

Sony se tedy po ženské verzi Ghostbusters pokouší oživit další potenciálně silnou značku. Podaří se jim to, nebo nás čeká další propadák? To zjistíme už 15. listopadu 2019

Domů
Sdílet
Diskuse