Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2019 13:52
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Na Wimbledonu budeš moci ochutnat veganskou variaci pochoutky jahod se smetanou

GASTRO TENIS
Uložit Uložené

Dezert je nedílnou součástí Wimbledonu.

Jahody se smetanou se na slavném tenisovém turnaji Wimbledon podávají od roku 1877, stejná receptura dezertu byla tedy zachována 142 let. Přichází však změna, sportovní fanoušci budou moci ochutnat novou variaci. Kromě té tradiční si budou moci objednat jahody se sójovou smetanou, informuje The Telegraph.

Změna se udála vůbec poprvé v historii a reflektuje požadavek zákazníků. Sójová varianta by měla mít podobnou chuť jako původní receptura.

Veganství je způsob stravování, resp. filozofie, která vylučuje konzumaci živočichů a živočišných produktů a odmítá využívání zvířat pro potřeby lidí. Mezi lidmi je stále populárnější, restaurace do svých jídelníčků stále více umisťují i takové verze pokrmů.

Po 142 rokoch menia receptúru. Na Wimbledone budeš môcť ochutnať vegánsku variáciu pochúťky „Strawberries and cream“
Po 142 rokoch menia receptúru. Na Wimbledone budeš môcť ochutnať vegánsku variáciu pochúťky „Strawberries and cream“ Zdroj: cs.wikipedia.org
Domů
Sdílet
Diskuse