Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2019 13:49
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Elon Musk ukradl podle bratra Pabla Escobara jeho nápad na plamenomet. Žádá od něj 100 milionů dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vizionář Musk už stihl na Roberta Escobara reagovat přes Twitter.

S Robertem Escobarem, starším bratrem zesnulého narkobarona Pabla Escobara, si zkrátka není radno zahrávat. V minulosti kvůli seriálu Narcos žaloval Netflix, později chtěl vysbírat 50 milionů dolarů na tým právníků, který měl Donalda Trumpa zbavit jeho úřadu, no a teď útočí na známého miliardáře Elona Muska.

Jak píše TMZ, Escobar měl údajně ještě v roce 2017 před inženýrem od Elona Muska vyprávět o svém vývoji plamenometu. Muskova společnost začátkem roku 2018 oznámila vývoj plamenometu podobající se na Escobarův nápad s komickým názvem Not a Flamethrower.

„Elone, oba víme, že jste mě okradli. Jsem ochoten ihned to urovnat za 100 milionů dolarů. Buď v hotovosti, nebo v akciích. Vyhraju u soudu a přijdete o více než 100 milionů dolarů. Možná ze sebe udělám nového CEO Tesly? Pamatuj, v roce 1980 jsi byl malým chlapcem a já jsem řídil svět,“ cituje výsměšné vyjádření Roberta Escobara TheNextWeb.

Elon Musk mu na tato slova v jednoduchosti odpověděl, že jeho vynález není plamenometem, čímž odkazuje na název Not a Flamethrower. 

Domů
Sdílet
Diskuse