Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2019 12:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tříleté děvčátko si prý spletlo extázi s bonbónem během dovolené na Ibize. Je v kritickém stavu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Údajně dívka našla extázi v pískovišti a snědla ji v přesvědčení, že jde o bonbón.

The Sun informuje o smutném případu z oblíbeného dovolenkového resortu na Ibize. Teprve tříletá dívka byla hospitalizována v kritickém stavu poté, co podle vyšetřovatelů spolkla extázi. „Testy potvrdily, že šlo o tabletku extáze a vyšetřovatelé aktuálně pracují s teorií, že ji dealer nebo uživatel zahodil v pískovišti a malé dívka si ji spletla s bonbonem.“

Neštěstí se stalo ve městě Santa Eulalia na východním pobřeží, které je známé hlavně tím, že na rozdíl od velké části ostrova je vhodné i pro rodiny s dětmi. Obzvláště oblíbené je pro britské a ruské turisty a právě z Ruska pochází i tříletá dívka. Původně byla přijata do nejbližší nemocnice, později ji letadlem převezli do nemocnice na Mallorce kvůli závažnosti zdravotního stavu.

Aktuálně se nachází na dětské jednotce intenzivní péče. Vyšetřovatelé v resortu aktuálně vyslýchají svědky a snaží se přijít na to, kdo mohl zahodit tabletku extáze na dětské hřiště. 

Doporučeno
Podlehli Češi extázi? Koule mohou tvému tělu způsobit pořádné potíže Podlehli Češi extázi? Koule mohou tvému tělu způsobit pořádné potíže 30. listopadu 2017 22:27
Domů
Sdílet
Diskuse