Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. července 2019 12:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

FCK THEM podporuje rapový talent Porsche Boy. V klipu má Nicki Minaj a Braňa Mojseje

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj vizuál ke skladbě mladého slovenského interpreta, který se uchází o přízeň širokého publika pod kanálem FCK THEM.

Jméno Porsche Boy jsme poprvé měli možnost registrovat díky Dalybovi, který už před časem sdílel jeho singl Stanko Lobotka. Později ho kluci z FCK THEM pozvali i na Places+Faces party, kde měl možnost zahrát si živě a nyní spatřil světlo světa jeho první vizuál pod hlavičkou velkého vydavatelství.

O jeho tvorbu se postaral Wugabo, kterého už blíže nemusíme nikomu představovat a celkově se výsledek nese v podobně punkové atmosféře jako samotný track. Porsche Boy se násilím nesnaží přetvařovat a jeho rap má zatím za účel spíše posluchače pobavit.

Přináší však opět trochu jiný pohled na slovenský rap, jak jej známe, a už na základě reakcí po pár hodinách od zveřejnění můžeme konstatovat, že se jeho tvorba těší velkému zájmu a ve více než 99 procentech pozitivním reakcím.

Doporučeno
Yaksha: F*CK THEM merch je jedním z nejprodávanějších, proto s ním končím Yaksha: F*CK THEM merch je jedním z nejprodávanějších, proto s ním končím 20. listopadu 2018 18:14
Domů
Sdílet
Diskuse