Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2019 7:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž, kterého ASAP Rocky napadl, je na svobodě. Iniciativa Trumpa, Kim Kardashian a Kanyeho Westa mohla raperovi uškodit

HUDBA
Uložit Uložené

Švédské úřady údajně neocenily, že se americký prezident a Ministerstvo zahraničních věcí míchají do jejich práce.

Jeden z mužů, které ASAP Rocky označil za „závislé lidi na drogách, kteří nejsou jeho fanoušci,“ byl propuštěn na svobodu. Page Six informuje, že švédské úřady zrušily všechna obvinění proti člověku zadrženému na podnět ochranky amerického rapera. Ta tvrdila, že měl být tento člověk neznámé národnosti iniciátorem celého konfliktu. 

Původně byl obviněn za napadení, resp. pokus o napadení. Aktuálně však bylo vyšetřování v této záležitosti údajně přerušeno a dotyčný muž již není podezřelý ze žádného zločinu. Maximální trest byl už před časem vypočten na nejvýše 12 měsíců za mřížemi, Rockymu stále hrozí až šest let.

Doporučeno
Zatímco ASAP Rockymu hrozí 6 let za mřížemi, iniciátorům rvačky maximálně rok Zatímco ASAP Rockymu hrozí 6 let za mřížemi, iniciátorům rvačky maximálně rok 13. července 2019 14:21

Ještě před pár dny se k mnohým raperům a stovkám tisíc fanoušků přidal na podnět Kim Kardashian a Kanyeho Westa i Donald Trump. Ten žádal propuštění ASAP Rockyho přímo od švédského premiéra, který mu však přes média poslal vzkaz, že nemůže a nebude zasahovat do vyšetřování a před soudem by si měli být všichni rovni. 

Díky TMZ se nyní dozvídáme, že tato iniciativa může mít ve skutečnosti přesně opačný efekt. Zdroje portálu potvrdily, že prokuratura neoceňuje, když se americký prezident a Ministerstvo zahraničních věcí míchají do její práce.

Jak to celé dopadne bychom se mohli dozvědět ve čtvrtek 25. července kolem oběda, na kdy je naplánováno jednání. To bylo přesunuto z minulého pátku, protože vyšetřovatelé ještě případ neuzavřeli.

Doporučeno
ASAP Rocky stráví ve vězení další týden, Donald Trump se chystá volat švédskému premiérovi ASAP Rocky stráví ve vězení další týden, Donald Trump se chystá volat švédskému premiérovi 20. července 2019 8:37
Zpět
Sdílet
Diskuse