Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2019 8:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dealer s drogami za 3 miliardy korun naboural do policejního auta. Dodávku plnou metamfetaminu vypátrali za hodinu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Řidič dodávky plné drog bude na svou jízdu dlouho vzpomínat.

Australská policie z města Sydney zažila nejjednodušší protidrogovou razii ve své historii. Takto popsal mluvčí Glyn Baker nehodu, při které chlapík řídící bílou dodávku naplněnou stovkami kilogramů metamfetaminu narazil do odstavených policejních aut před stanicí, informovalo DW.

V dodávce seděl 28letý muž. Jeho úkolem bylo převézt 273 kilogramů drogy v hodnotě více než 3 miliardy korun, avšak na místo určení již nedorazil. Dodávka sice nehodu zvládla a vozidlo mohlo pokračovat v jízdě, policisté však incident zachytili na bezpečnostních kamerách a pomocí sítě kamer rozmístěných po celém městě vypátrali auto za méně než hodinu.

O to více je překvapilo, když v ní našli vzácný drogový kontraband. „Tento muž měl opravdu velmi, velmi špatný den. Náraz do policejního auta s takovým množstvím drog se nevidí často,“ konstatoval mluvčí. Šofér už sedí ve vazbě a za převážení drog mu hrozí trest odnětí svobody na více než 10 let.

Díler s drogami za 125 miliónov dolárov nabúral do policajného auta. Dodávku plnú metamfetamínu vypátrali za hodinu
Díler s drogami za 125 miliónov dolárov nabúral do policajného auta. Dodávku plnú metamfetamínu vypátrali za hodinu Zdroj: Sydney Police
Domů
Sdílet
Diskuse