Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2019 10:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Známý fotograf žádal od modelky nahé záběry za focení. Ariana Grande i Kim Kardashian se od něj už distancovaly

MÓDA
Uložit Uložené

Marcus Hyde se ukázal v nejhorším světle.

Marcus Hyde, který se v posledních letech stal oblíbeným fotografem hvězd jako Kim Kardashian či Ariana Grande, údajně nutí modelky posílat mu nahé fotky předtím, než s nimi nafotí sérii snímků.

Hyde na Instagramu před pár dny zveřejnil výzvu směřovanou na potenciální modelky. Zeptal se, kdo má zájem fotit, a tak se mu ozvala modelka Sunnaya Nash

V soukromé konverzaci se ho zeptala, jestli by měl zájem o focení s ní, na což odpověděl, že jedině, pokud mu předem pošle své nahé fotky. Ona mu odepsala, že kompletně nahá se fotit nechce a ani mu takové fotky nebude posílat přes internet, na což Hyde reagoval podrážděně.

Nash nakonec souhlasila s nahým focením, jenže Hyde už v té chvíli za fotky chtěl 2 tisíce dolarů. Zeptala se ho, jestli peníze náhle chce jen proto, že mu neposlala nahé fotky. Fotograf odvětil, že ji chce vidět nahou, aby věděl, zda mu za to stojí. Modelka nakonec focení odmítla a nezůstala ticho. Právě naopak, screenshoty konverzace zavěsila na sociální sítě.

Mezitím se už k obviněním z nátlaku na dívky vyjádřily i Ariana Grande a Kim Kardashian. Hyde několik let trávil volné chvíle s rodinou Kardashianových a často na svém profilu sdílel fotky ze zákulisí, jinak tomu nebylo ani s Arianou, která mu již v minulosti pózovala.

Obě ženy se na sociálních sítích vyjádřily, aby si modelky dávaly pozor na takové predátory a nenechaly na sebe vyvíjet tlak. S Hydem zároveň ukončily spolupráci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Going through my pics and found this @marcushyde

Příspěvek sdílený Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Domů
Sdílet
Diskuse