Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2019 11:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Za mrazáky v supermarketu našli mrtvé tělo pracovníka, který zmizel před 10 lety

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zaměstnanec se ztratil v roce 2009, kdy zmizení nahlásili jeho rodiče na policii.

Případ zmizení 25letého pracovníka supermarketu No-Frills v Council Bluffs v americkém státě Iowa před 10 let vyřešili muži, kteří přišli prostory bývalého obchodu rekonstruovat. Za mrazáky tam našli mrtvé tělo. Zpočátku jej nebylo možné identifikovat, a tak bylo odesláno na pitvu. Patologové zjistili, že opravdu jde o Larryho Murillo-Moncada, jak upozornil VICE.


Rodiče mladého muže nahlásili jeho zmizení policii 28. listopadu 2009. V té době se měl Larry chovat zvláštně a rodiče ho dokonce vzali k lékaři, protože říkal, že slýchá hlasy, které jej nutí  jíst cukr. Měl mít údajně pocit, že mu srdce bije příliš rychle a sladkosti by tlukot zpomalily.

Policie vyšetřující případ od bývalých zaměstnanců zjistila, že v minulosti lezli i na mrazáky, aby se dostali k produktům odloženým na úložném místě nad nimi. Mohlo se proto stát, že Larry ztratil rovnováhu a spadl do prostoru za mrazáky, což jej mohlo zranit. Nikdo však zoufalé výkřiky přes hluk z mrazáků neslyšel.

Domů
Sdílet
Diskuse