Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2019 9:40
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Herečka se pokusila políbit Brada Pitta, lidé mluví o sexuálním obtěžování

Herečka se pokusila políbit Brada Pitta, lidé mluví o sexuálním obtěžování
Zdroj: TASR/AP/Michael Sohn
FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložit Uložené

Pittova herecká kolegyně zjevně neuspěla.

FoxNews a další zahraniční média stihl zaujmout fotografický záběr z londýnské premiéry Tarantinovy novinky Tenkrát v Hollywoodu (Once Upon a Time in Hollywood), na kterém se Lena Dunham snažila políbit hvězdného Brada Pitta.

33letá Dunham, známá například ze seriálu Girls, se už v minulosti přiznala k tomu, že se se slavným Pittem snažila při natáčení flirtovat, což potvrdila i svým statusem na Twitteru.

Zájem byl však v tomto případě zjevně pouze jednostranný, a proto zřejmě vznikla zmiňovaná fotografie, na které se Dunham snaží políbit Pitta bez jakékoliv odezvy. Někteří uživatelé stihli také na sociálních sítích poznamenat, že kdyby byla situace opačná, podobné jednání by mohlo být označeno za obtěžování.

Doporučeno
Věříš v osudovou lásku? Zažil ji Will Smith, princ Charles kvůli ní podváděl princeznu Dianu a Rey Reynolds pro ni opustil ženu Věříš v osudovou lásku? Zažil ji Will Smith, princ Charles kvůli ní podváděl princeznu Dianu a Rey Reynolds pro ni opustil ženu 10. listopadu 2020 17:47

Tarantinovu nejnovějšímu přírůstku, kde Pitt ztvárňuje jednu z hlavních postav, se po finanční stránce zatím mimořádně daří. Jak jsme tě nedávno informovali, Tenkrát v Hollywoodu se stal nejúspěšnějším Tarantinovým filmem během premiérového víkendu. České premiéry se dočkáme 15. srpna 2019. Více se o filmu dočteš zde.

Pokus o neúspešné flirtovanie s Bradom Pittom na premiére Vtedy v Hollywoode bol zvečnený na fotografii
Pokus o neúspešné flirtovanie s Bradom Pittom na premiére Vtedy v Hollywoode bol zvečnený na fotografii Zdroj: Dave J Hogan/Getty Images
Domů
Sdílet
Diskuse